RESTAURANT
Lligat als orígens i al nostre entorn
A Els Casals oferim una cuina de terrer, en què la gran majoria dels productes són de la mateixa finca o d’explotacions properes: la verdura i les hortalisses, els ous, la llet i derivats, l’aviram, el porc, els bolets, la tòfona... Això fa que sigui una cuina molt marcada per la temporalitat del producte, que tractem sempre amb el màxim respecte perquè se’n puguin apreciar totes les qualitats i se’n pugui gaudir en les millors condicions.
LES PROPOSTES GASTRONÃ’MIQUES
Petit Menú
És una selecció del bo i millor, del que ens acaba d’arribar, tant si és d’aquí com d’allà.

Inclou dos aperitius, quatre plats i dos postres.
64€ per persona (IVA inclòs, beures a part)
La Terra
És un menú degustació per apreciar les petites coses de la nostra quotidianitat. Tots els productes són de producció pròpia o de productors i recol·lectors de la zona.

Inclou tres aperitius, set plats i dos postres.
78€ per persona (IVA inclòs, beures a part)
LA CARTA
HISTÃ’RIA
Un projecte de família
El restaurant Els Casals obre portes l’any 2000 de la mà de la família Rovira. Des dels inicis, l’establiment està vinculat a l’explotació agrícola i ramadera familiar, Cal Rovira, amb qui es treballa de bracet per fer realitat la filosofia de tancar cercles. Humils i rigorosos, autèntics i oberts, pagesos i cuiners volem portar-vos a taula el millor del nostre hort, del bosc i de la granja.

El projecte, encapçalat per Oriol Rovira, no hauria tirat endavant ni s’entendria sense l’impuls i la implicació de tota la família (la Dolors, el Lluís, la Carme, el Jordi, el Miquel, la Núria...), ni sense la participació de tot un equip de persones compromeses amb l’ofici.
LA CARTA DE VINS
Vins de tot arreu
La nostra carta de vins, que s’actualitza periòdicament, inclou més de 200 referències, la major part de les quals són de denominacions d’origen dels Països Catalans. El motiu d’aquesta tria és clar: anem a buscar el producte més proper a casa nostra. No obstant, també hi ha una representació de vins procedents de diferents zones geogràfiques de la Península Ibèrica, així com França i Alemanya. A l’hora de confeccionar la carta tenim molt en compte qui som i la nostra filosofia de tancar cercles. Nosaltres criem, elaborem, cuinem i servim el producte amb el màxim respecte. I volem que el procés de producció dels nostres vins sigui similar. Per això la gran majoria de productors amb qui treballem estan al capdavant d’una empresa petita, normalment familiar, tenen la seva pròpia vinya i elaboren un producte de màxima qualitat. També hi ha excepcions, tenim alguns vins de grans productors que són meravellosos i que també han d’estar presents a la nostra carta.


La DO més propera i més representada a la carta és la del Pla de Bages. Un vi que no falta mai al nostre celler és el Matacans de Solergibert (DO Pla de Bages), un Merlot 100x100 exclusiu per a Els Casals que es cultiva a Artés (Bages). Per a nosaltres és el vi de la casa.

cialis effetti collaterali