Condicions de venda

 

 

Procediment de compra

Els Obsequis que es volen adquirir s’han de seleccionar i afegir a la cistella de la compra fent un clic al damunt de la icona corresponent.

La cistella de la compra inclourà la referència de l’obsequi seleccionat, el seu nom i cognoms, la quantitat, l’adreça electrònica, el telèfon fixe/mòbil,.

Preus i impostos 

Són els marcats en cada cas, expressats en euros (€), i inclouen l’IVA aplicable a Espanya que correspongui.
Per a l’emissió de les corresponents factures, t’agrairem que ens enviïs les teves dades fiscals al nostre email de contacte.

Confirmació de compra

Un cop omplerta l’ordre de compra i fet el pagament via online, rebreu un correu de la comanda amb la targeta regal.

Dades personals

El full de comanda sol·licitarà les dades personals, que s’incorporaran a la nostra base de dades amb l’objectiu de poder processar la comanda i de facilitar la realització de noves compres a Els Casals. Igualment, podrà accedir a les seves dades personals i a la informació de totes les seves comandes.

Condicions de pagament

Les compres es pagaran amb targeta de crèdit o de dèbit (Visa, Visa Electron, MasterCard i AMEX). No s’admetran altres formes de pagament. Per als pagaments amb targeta de crèdit o de dèbit, el càrrec es realitzarà online, és a dir, en temps real, a través de la passarel·la de pagament Redsys  de l’entitat financera Caixabank, un cop s’hagi comprovat que les dades són correctes.

Confirmada la transacció, es comunicarà el número de comanda a través de la pàgina web.

Al mateix temps, s’enviarà un missatge de correu electrònic amb una descripció de la comanda i les dades personals que s’hagin comunicat. La no recepció d’aquest missatge es pot deure a algun problema transitori de comunicacions a la xarxa o a algun error d’escriptura a l’adreça electrònica comunicada. En tots dos casos s’aconsella contactar amb nosaltres.

Seguretat de la informació privada 

El restaurant Els Casals està obligat a protegir la informació privada. Les dades personals recollides durant la seva connexió al nostre lloc web comercial només s’utilitzaran per a tractar la seva comanda. No vendrem, llogarem o divulgarem les seves dades personals a cap persona (ni a tercers).

Seguretat de les dades personals

L’enviament de comandes (contenen informació sobre el seu compte) es realitza a través d’un servidor segur.  Alhora, les transmissions de missatges es protegeixen contra l’accés no autoritzat per part de tercers. L’única finalitat de l’ús d’aquestes dades seran per a garantir que la venda es realitza. correctament.

Dret a reenviar les mercaderies i termini de retracció

Vostè té dret a desistir del present contracte en un termini de 14 dies, sense necessitat de justificació.

El termini de desistiment expirarà als 14 dies, a comptar a partir del dia en què vostè o una tercera persona per vostè indicada, adquireixi la possessió de l’obsequi.

Per exercir el dret de desistiment, haurà de notificar-nos per escrit a nosaltres  a Els Casals, Els Casals, s/n, 08517 Sagàs, Barcelona, Telèfon: +34 938 251 200, Correu electrònic: elscasals@elscasals.cat, facilitant-nos el seu nom, la seva adreça postal, el seu número de telèfon i la seva adreça de correu electrònic) la seva decisió de desistir del contracte a través d’una declaració inequívoca (per exemple una carta enviada per correu postal o per correu electrònic).

Per tal de complir el termini de desistiment, n’hi ha prou amb que la comunicació relativa a l’exercici per part seva del dret de desistiment sigui enviada abans del venciment del termini de desistiment.

Conseqüències del desistiment

En cas de desistiment per part seva, li retornarem tots els pagaments rebuts per part seva sense cap retard indegut i sempre en un termini màxim de 14 dies a partir de la data en què ens informi de la seva decisió de desistir del present contracte. Procedirem a efectuar aquest reemborsament utilitzant el mateix sistema de pagament utilitzat per vostè per a la transacció inicial, a no ser que vostè hagi disposat expressament el contrari; en tot cas, no incorrerà en cap despesa com a conseqüència del reemborsament.

Modificació de les condicions de venda

 Aquestes condicions podran ser modificades en qualsevol moment, atenent a canvis legals o a l’evolució d’aquest web i els productes que s’hi ofereixen. En qualsevol cas, s’informarà els clients d’aquestes modificacions mitjançant avís a la pàgina principal.

Acceptació de les condicions de venda

La compra d’algun producte ofert en aquesta site, suposa el coneixement i acceptació de les condicions legals -condicions de venda i avís legal d’aquesta web.

Si tens qualsevol dubte relatiu a aquestes condicions generals de venda, t’agrairem que et posis en contacte amb nosaltres a els Els Casals, s/n,
08517 Sagàs, Barcelona. Telèfon: +34 938 251 200 Correu electrònic: elscasals@elscasals.cat

 

Contacte amb nosaltres

Telèfon:
+34 938 251 200

Correu electrònic: elscasals@elscasals.cat

On ens trobaràs

Els Casals, s/n,
08517 Sagàs, Barcelona

Horari migdia

de 13.00 a 16.00h

Menús degustació
fins a les 15.00h

Horari nit

de 20.30 a 22.30h

Menús degustació
fins a les 22.00h