TANCANT CERCLES
Tancant cercles és l’expressió d’una manera de fer
Tancant cercles és la filosofia de produir d’acord amb les formes artesanes tradicionals i de controlar tots i cadascun dels processos productius.
Al principi, enterrem la llavor
L’ordi creix a l’esguard de la boira
El molĂ­, la cuina dels nostres animals
El cicle comença a la terra
El cicle comença a la terra –que és l’origen de tot i el que dóna sentit al que som, una família pagesa– i acaba al plat, un reflex del nostre entorn més immediat. Entenem la cuina com una part més integrada al paisatge i per això gastronomia i pagesia són per a nosaltres mots indestriables.
Els porcs sĂłn curiosos i sociables
Albergínia, alfàbrega, alls secs, alls tendres, anet, api, aranyó, blat de moro, borratja, brocoli, capons, ceba seca, ceba tendra, cerfull, cigrons, col, coliflor, edamame, embotits, enciam fulla de roure, enciam llarg, enciam lollo, estragó, faves de mata baixa, flor de carbassó, fredolic, gallines, garrí, gerds, guindilla picant, julivert, julivert francès, llebre, llenega blanca, llenega negra, maduixeta, mantega, marialluïsa, mel, menta, mini alls tendres, mini carbassó, mini ceba tendra, mini guindilla, mini pastanagues, mini porros, mongeta de Ganxet, mongeta de Santa Pau, mongeta tendra, mora, múrgules, nadiu, nyores, ous, pasta àcida, pastanagues, patata blanca del bufet, patata canabec, patata negra del bufet, patata pontiac, patata ratte, pebrot del piquillo, pebrot verd, pebrot vermell, periquites flor d’ametller, pèsol de mata baixa, pulardes, pollastres, porradell, porc, porros, potxa, rossinyol, rovelló, til·la, tomàquet de Montserrat, tomàquet de penjar, tomàquet esquena verd, tomàquet pit de monja, tomàquet verd de marge, tomàquet cirera, tomàquet negre de Gisclareny, tomàquet buit de Girona, tomàquet pera de Girona, tuber aestiva, tuber melanosporum, vedella.
SAGĂ€S
Tancant Cercles
La terra és la clau: és la base per a l’hort, que serveix per proveir la cuina d’Els Casals, i és la font d’extracció dels cereals i les pastures per alimentar el bestiar, entre els quals pulardes, vedells i porcs. El cercle també comprèn l’elaboració d’embotit, amb uns processos fruit de l’experiència de generacions que busquen mantenir uns sabors autèntics i tradicionals.
“Ser pagès és indentificar-se amb el paisatge i provar de domesticar-lo”
Jordi Rovira
Pagès de Cal Rovira

Treballant a l’obrador de casa
Els embotits maduren
DEL CAMP AL PLAT

viagra online imiquimod online pharmacy http://cialisonline-online4rx.com/ canada pharmacy technician exam cialis maximum safe dose