HOTEL
Per sentir-se com a casa
Els Casals va ser una masoveria dedicada a l’agricultura i la ramaderia fins a finals de la dècada dels 80 del segle XX. L’any 1994, el gran incendi que va arrasar bona part de la comarca del Berguedà també va afectar la casa, que posteriorment va ser reconstruïda seguint l’estructura original de l’edifici.
Rústic, agradable, simple, acollidor, familiar... Són adjectius que encaixen amb el paisatge que ens envolta, el nostre referent a l’hora d’adequar les nou habitacions que tenim a casa, una antiga masoveria del segle XVIII que es troba envoltada de camps, boscos i camins.
"Som hostalers d’ofici. Una manera de fer, oberta i acollidora, per oferir el millor de nosaltres"
Oriol Rovira
El cuiner
@elscasals
LES HABITACIONS
Totes les habitacions donen a l’exterior i disposen de bany complet, televisor, telèfon, calefacció i aire condicionat. De les nou estances n’hi ha dues amb sala d’estar, que estan pensades especialment per a famílies amb nens.

Els nostres hostes poden fer ús dels espais comuns de la casa, com són la sala amb la llar de foc, la sala del televisor, la terrassa i la piscina. També tenim connexió gratuïta a Internet a través de wifi.

A Els Casals no tenim temporada alta i baixa, sinó que les tarifes són en funció de si l’estada és d’una nit o més d’una nit:
Tarifes per a una sola nit (preus per persona)
Habitació doble
-Pensió completa: 97 €
-Mitja pensió: 85 €
-Dormir i esmorzar: 73 €

Habitació  individual
-Pensió completa: 100 €
-Mitja pensió: 88 €
-Dormir i esmorzar: 76 €
Tarifes a partir de dues nits (preus per persona)
Habitació doble
-Pensió completa: 83 €
-Mitja pensió: 75 €
-Dormir i esmorzar: 65 €

Habitació  individual
-Pensió completa: 86 €
-Mitja Pensió: 78 €
-Dormir i esmorzar: 68 €
-Suplement habitació amb sala: 40 € l’habitació i dia
-Infants: meitat del cost d’un adult (dormen en un llit supletori)
-Bressol: 20,5 € per dia

10% IVA inclòs en tots els preus. En els preus no hi ha inclòs l’impost turístic, que és de 0,5€ per persona i nit (IVA inclòs)

La mitja pensió inclou el dormir, l’esmorzar i un àpat a l’hotel, ja sigui dinar o sopar. La pensió completa inclou el dormir, l’esmorzar i dos àpats a l’hotel (també és indiferent quins àpats són).L'aigua i els cafès de l'àpat estan inclosos, els vins són a part.
LA CUINA DE L'HOTEL
Des del primer dia, la cuina d’Els Casals ofereix exclusivament per als hostes de l’hotel un menú. Es dóna a escollir entre dos primers, dos segons i postres. Sempre hem cercat que hi hagi una opció que ens permeti a petits i grans disfrutar dels productes i les elaboracions seguint la cuina que feien les nostres àvies. La qualificaríem d’una cuina tradicional i simple, de cada dia. Paral·lelament, sempre trobarem l’opció de menjar al restaurant. És la mateixa cuina, els mateixos cuiners i els mateixos productes, però amb una altra visió.Sopa, mongeta tendra, una truita, una vedella amb bolets, pèsols de l’hort, una rosta de cansalada o unes sardines amb pa amb tomàquet.
PUNT D'INTERÈS
Un entorn ple de petits tresors
Els Casals es troba al municipi de Sagàs, al Berguedà, a tocar de la comarca natural del Lluçanès. En el nostre entorn més immediat hi ha indrets d’interès arquitectònic i paisatgístic com la riera de Merlès, Lluçà, La Quar i La Portella.

Per a més informació, podeu clicar els següents enllaços:
http://www.elbergueda.cat/
http://www.turisme.llucanes.cat/turisme/

tadalafil generic